|
Søndag 05. Mai 2024 15:36:09

Kort om markedet denne måneden

Hongkong: Lavt handelsvolum for Bitcoin og Ethereum ETF-er debuterer

30. April ble det mulig å handle spot Bitcoin og Ethereum ETFer på Hongkong børs!

Totalt var handelsvolumet for de seks nye ETF-ene ved børsslutt den første dagen i Hongkong 87.58 millioner Hongkong-dollar (12 millioner amerikanske dollar). Dette tallet blekner sammenlignet med handelsvolumet den første dagen for amerikanske spot Bitcoin ETF-er, der handelsvolumet var 4.6 milliarder amerikanske dollar.

Det blir spennende å følge med utviklingen fremover og se om volumet tar seg opp. Uansett ser vi på det som positivt for kryptoadaptasjonen at andre land og regioner åpner for eksponering mot kryptovaluta.

Tidligere Binance-sjef dømt til fengsel i USA

Tidligere Binance-sjef Changpeng "CZ" Zhao ble dømt til fire måneders fengsel den 30. april i en rettssal i Seattle for brudd på amerikanske hvitvaskingslover. Dette skjer etter flere års etterforskning av amerikanske myndigheter (SEC).

Under høringen uttalte dommer Richard Jones at det ikke var bevis for å antyde at Zhao hadde blitt informert om noen ulovlige aktiviteter hos Binance, og avviste dermed en anbefaling fra Justisdepartementet (DOJ) om å øke strafferammen.

Bitcoin-halveringen 2024

Bitcoin-halveringen skjedde den 20. april 2024, og reduserte blokkbelønningen fra 6.25 BTC til 3.125 BTC.

Bitcoin-halvering er en planlagt hendelse som forekommer omtrent hvert fjerde år. Under halveringen blir belønningen for å utvinne nye bitcoins halvert, noe som reduserer tilbudet av nye bitcoins som blir introdusert på markedet. Dette har historisk sett ført til en prisøkning av BTC i perioden etter halveringen.

Fun fact: Ekspertene tror at den siste bitcoinen blir minet i 2140.

Hva har skjedd med JuJu denne måneden?

Utsatt design-oppdatering

Som noen av dere sikkert har fått med dere, har vi skrevet litt om en design-oppdatering som skulle komme omtrent nå (slutten av april). Denne har vi dessverre blitt nødt til å utsette litt. Som et lite team kan vi fort bli påvirket av uforutsette oppgaver som må prioriteres før alt annet. Dette var tilfelle denne måneden. Vi antar at oppdateringen blir ca. 1 måned utsatt.

Som et lite plaster på såret kan du ta en sniktitt på noen av endringene her:

Månedens tall

Kunder
1821
+103
Handler
1.7K+
-41%
Volum
9.2M+
-4%

Månedens tips

Ta deg tid til å dykke ned i en episode av Wolfgang Wee Uncut #491 der Torbjørn Bull Jenssen er på besøk, og snakker selvfølgelig om krypto!

Link: https://open.spotify.com/episode/1y8dq4ICSgn6s0xlfSPgeY