Om oss

JuJu (tidligere Bitnord) er et norsk teknologiselskap med fokus på kryptovaluta og blokkjedeteknologi, grunnlagt av tre Norske kryptoentusiaster med bakgrunn fra data, IT og økonomi. Vi har egenhendig utviklet en digital handelsplattform for kjøp og salg av kryptovaluta, og som én av tre kryptobørs-aktører i Norge er JuJu godkjent av Finanstilsynet.
JuJu representerer essensen av det vi streber etter. JuJu symboliserer positiv energi, god flyt, og den magiske følelsen når ting bare “klaffer”. Det er dette vi ønsker å gi våre kunder - en enkel, trygg og positiv opplevelse av kryptovalutaverdenen.
Fra venstre: Øyvind Garder, Andreas Ringstad, Peder Gärtner
JuJu ble grunnlagt i 2018 av Øyvind Garder, Andreas Ringstad og Peder Gärtner. Den gang så vi en klar mangel på gode norske aktører for handel av kryptovaluta, så da var det bare å sette i gang! Etter rundt to år med utvikling åpnet vi dørene for våre første kunder i 2020. I dag er vi fremdeles selvstendig eid og drevet, og vi har store ambisjoner for fremtiden.

Enkelt

Vi har gjort registrering og innbetaling så enkelt som mulig, slik at du kan fokusere på dine investeringer.

Sikkert

JuJu er en trygg plattform for handel av kryptovaluta. Vi tilbyr våre kunder sikker handel med full likviditetsdekning for alle investeringer. JuJu er registrert hos Finanstilsynet.

Lav kurtasje

Vi gjør kryptohandel så åpen og effektivt som mulig. Det gjør oss i stand til å tilby den laveste kurtasjen for alle dine investeringer.
“Godtfungerende norsk børs! Ingen ting å utsette på. Enkel å bruke, noe som er et stort pluss da jeg er ny i crypto-gamet. Gleder meg til de får enda flere valutaer vi kan handle i. Stå på!”
Erik
Google Reviews
“Superenkel og grei måte å handle krypto på!”
Jonas F
Google Reviews
“Børsen er enkel å navigere og kundesupport var til god hjelp for en ny crypto-bruker. Lave avgifter er også et stort pluss. 10/10 Børs!”
Petter
Google reviews

Bedriftsinfo

JuJu drives og eies av JuJu AS. Organisasjonsnr.: 921 244 487

Godkjent

JuJu AS er registrert hos Finanstilsynet og har tillatelse til å drive vekslings- og oppbevaringstjenester for virtuell valuta. Se offentlig registrering i Finanstilsynets virksomhetsregister finner du her.

Ta kontakt

Trenger du hjelp eller har spørsmål ta kontakt med oss på support@jujukrypto.no

Hjelpsenter

Vi har også samlet nyttig informasjon på vårt hjelpesenter
Våre samarbeidspartnere: