|
Mandag 19. Februar 2024 21:36:20

Kort om markedet denne måneden

Bitcoin Jubileum: 15 år siden Satoshi Nakamoto utvant den første blokken

Mens mange feirer 31. oktober 2008 - datoen for lanseringen av Bitcoin-whitepaperet - som Bitcoins opprinnelige fødselsdag, tar andre en mer teknisk tilnærming for å fastslå den sanne alderen til Bitcoin. Sistnevnte ser på 3. januar 2009 som den faktiske datoen da Bitcoin materialiserte seg som en lagringsverdi og overførbar valuta. Det var da genesis-blokken, også kjent som den første Bitcoin-blokken, ble utvunnet av den mystiske skaperen Satoshi Nakamoto. Gratulerer med 15 år, Bitcoin!

USA får sine første regulerte spot Bitcoin ETFer!

I januar ble vi vitne til et monumentalt skritt fremover i kryptovalutaens aksept og tilgjengelighet: lanseringen av de aller første Spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) i USA. Dette er ikke bare en seier for Bitcoin-entusiaster, men også en bekreftelse på kryptovalutaens voksende rolle i det tradisjonelle finansmarkedet. En Spot BTC ETF gir investorer muligheten til å engasjere seg i Bitcoin-markedet gjennom et tradisjonelt børsnotert fond.

Etter de første fire dagene hadde det totale Bitcoin Spot ETF volumet for de 11 godkjente ETFene passert 115 milliarder NOK. Volumet var dominert av Grayscale, BlackRock og Fidelity. Dette er en av de mest suksessfulle lanseringene av ETFer gjennom historien.

Hva har skjedd med JuJu denne måneden?

Avslutning og åpning av nytt år

I januar var det mest internarbeid for å avslutte 2023 og komme i gang med 2024. Selskapets regnskap ble sluttført og sendt inn. Deretter har vi lagt overordnede planer for 2024, og startet med dette. Mer tør vi ikke røpe helt enda. 😄

Månedens tall

Kunder
1434
+100
Handler
1.4K+
-26%
Volum
9.0M+
+46%

Månedens tips

Buy the dip? - Ha penger klart!

Avhengig av strategien din kan det være lurt å ha midler tilgjengelig på plattformen vår.

Selv om det ikke tar så langt tid å sette inn NOK hos oss, kan det likevel ta litt tid hvis det f.eks er helg eller snakk om større beløp. Det er kjedelig å ikke kunne benytte seg av raske bevegelser i markedet, hvis du likevel skal kjøpe krypto i nær fremtid.