|
Mandag 11. Desember 2023 23:30:41

Kort om markedet denne måneden

MicroStrategy med 900 millioner i fortjeneste

MicroStrategy, grunnlagt av Michael Saylor, har tjent 900 millioner dollar på sin beholdning på 158 400 Bitcoin på grunn av den positive utviklingen i prisen på Bitcoin den siste tiden. Dette kommer trolig som et resultat av optimisme knyttet til muligheten for godkjenning av børshandlede fond (ETF-er) for Bitcoin og Bitcoin-halveringen i 2024.

Siden starten av tredje kvartal har MicroStrategy kjøpt 6 067 BTC, inkludert 155 i løpet av oktober, ifølge selskapets resultatfremleggelse datert 1. november.

Sam Bankman-Fried skyldig på alle punkter

Sam Bankman-Fried, tidligere FTX-sjef, ble funnet skyldig i alle syv anklager i en bedragerisak i New York. Han beskyldes for en milliard-dollar-svindel for å bli "kongen av krypto". Bankman-Fried risikerer opptil 20 års fengsel for hver anklage. Andre nøkkelpersoner fra FTX har allerede erkjent skyld og vitnet mot ham. Dommeren skal fastsette straffen 28. mars 2024. Bankman-Fried opprettholder sin uskyld og hevder feil ble gjort under FTXs kollaps i 2022.

Binance's tidligere sjef, Changpeng Zhao (CZ), har innrømmet brudd på hvitvaskingslover – selskapet aksepterer milliardbot

Tidligere Binance-sjef Changpeng Zhao (CZ) må bli i USA etter å ha erklært seg skyldig i å bryte amerikanske hvitvaskingslover. Han må forbli i landet inntil retten i Seattle avgjør om han skal være til stede under rettssaken i februar. Binance Holdings har akseptert å betale over 4.3 milliarder dollar for å bryte amerikanske lover om hvitvasking og sanksjoner.

Zhao innrømmet feil og sa han må ta ansvar. Han står overfor opptil 18 måneders fengsel og har avtalt å ikke anke en eventuell straff på opptil denne lengden. Binance har arbeidet for å styrke sikkerheten i selskapet. Zhao sine advokater mener han ikke er en rømningsfare, da han betalte en betydelig kausjon og frivillig kom til USA for å stå til rette.

Hva har skjedd med JuJu denne måneden?

Oppdatering av verveprogram

Denne måneden har vi jobbet med både stort og smått.

Den største tingen vi har jobbet på denne måneden er en oppdatering av verveprogrammet vårt. Vi har nå lagt til kommisjon og forbedret statistikk og innsikt. De som verver får nå hele 40% kommisjon på handelsavgiftene til de vervede. Du kan lese mer om dette her: https://jujukrypto.no/referralInfo

Det har også vært svært mange mindre justeringer på plattformen i etterkant av relanseringen til JuJu. Vi oppdager stadig ting som kan utbedres og tar til oss tilbakemeldinger fra kunder. Hvis du følger nøye med har du sikkert fått med deg flere av disse endringene. Vi vil fortsette dette arbeidet en stund fremover for å sørge for at JuJu-plattformen viser seg fra sin beste side.

Månedens tall

Kunder
1256
+91
Handler
920+
+12%
Volum
4.45M+
-7%

Månedens tips

Realisering av tap/gevinst før nyttår

Nå nærmer det seg nyttår og da kan det være lurt å tenke på skatt. Det er nemlig frist for å realisere eventuell gevinst eller tap på kryptovaluta før nyttår. Det er selvfølgelig ikke noe du må gjøre, men avhengig av din situasjon kan det være fordelaktig å enten betale eller få tilbake noe av urealiserte handler for årets skatteår. For å realisere tap/gevinst selger du helt enkelt det du har urealisert, også kan du kjøpe deg inn igjen rett etterpå.