Bitnord blir til JuJu!

Tirsdag 10. Oktober 2023 05:20:02
Det er med stor entusiasme vi i dag annonserer vår relansering fra Bitnord til JuJu 🎉
Vi har brukt utallige timer på å utvikle Bitnord fra bunnen av med én klar misjon ⎯ å lage den mest effektive og trygge kryptobørsen for det norske folk. Vi har jobbet i det stille, finpusset vår plattform, optimalisert våre prosesser, og kan nå stolt tilby markedets laveste kostnader for kjøp, salg og overføring av kryptovaluta i Norge.
Hvorfor endre navn fra Bitnord til JuJu, lurer du kanskje på? Vi mener at navnet JuJu representerer essensen av det vi streber etter. JuJu symboliserer positiv energi, god flyt, og den magiske følelsen når ting bare "klaffer" 🧙 Det er dette vi ønsker å gi våre kunder ⎯ en enkel, trygg og magisk opplevelse av kryptovalutaverdenen.
Vi har derfor designet JuJu med et klart fokus på dette. Hele børsen vår har fått et nytt utseende. Vi har forenklet handelsprosessen, laget en intuitiv brukeropplevelse og har et mål om å gjøre kryptovaluta så tilgjengelig som mulig for det norske folk.
Vi har jobbet hardt for å komme hit vi er i dag, og vi er utrolig takknemlige for de første 1100 kundene som allerede har valgt Bitnord.
Men dette er bare begynnelsen! Med lanseringen av JuJu inviterer vi det norske folk til å bli med oss på reisen videre. Vår visjon er klar: "Vi skal gjøre kryptoteknologien så tilgjengelig som mulig, med trygge, brukervennlige løsninger og lavest kostnader" 🚀
Hva betyr dette for deg som allerede er kunde?
Du trenger ikke å gjøre noe. Du kan logge inn med samme konto som tidligere, og all historikk og verdier er som før. Vi er fremdeles de samme folka, det er ingen endringer i selskapets struktur eller eierskap.
Du kan også fortsette å bruke Bitnord-plattformen en stund til. Vi forventer å stenge tilgangen til den gamle plattformen innen 1-2 måneder.
Velkommen til JuJu! 👋
⎯ JuJu teamet