|

Nyheter

Tirsdag 25. Januar 2022 20:08:14

Bitnord arrangerer giveaway-konkurranse i samarbeid med KryptoBasis!

Deltagere kan vinne opptil 5000 NOK, avgiftsfri konto hos Bitnord i opptil 5 år (handelsavgift) og opptil 1000 NOK du kan gi til noen du har delt konkurransen med. Alle som bruker vervekoden "Giveaway" vil uansett få 100 NOK ved etablering av kundeforhold.

Konkurransen varer fra 1. Februar 2022 til 1. Mars 2022. Ved konkurransens avslutning vil det trekkes tre tilfeldige vinnere.

Regler

  1. For å delta må du opprette en brukerkonto hos Bitnord.no og etablere kundeforholdet. Bruk vervekode “Giveaway” ved registrering: https://bitnord.no/referral/Giveaway

    Påkrevd (10 poeng). Hvis du allerede har brukerkonto hos oss, send oss en epost med "giveaway" på support@bitnord.no for å bli med på konkurransen.

  2. Lik og følg Bitnord på Facebook: https://www.facebook.com/bitnord.no

    Valgfritt, større vinnersjanse (+3 poeng)

  3. Følg Bitnord på Twitter: http://twitter.com/bitnord_no

    Valgfritt, større vinnersjanse (+3 poeng)

  4. Følg Bitnord på Instagram: https://www.instagram.com/bitnord.no

    Valgfritt, større vinnersjanse (+3 poeng)

  5. Del konkurransen med andre og få muligheten til å gi 1000 NOK eller 500 NOK til en person du har delt med. Du må kunne bevise at du har delt konkurransen med den du velger før konkurransens er avsluttet. Du kan ikke ta pengene selv.

Pengepremier gjøres tilgjengelig for vinnerne på brukerkonto hos Bitnord.no.

Premier

Førsteplass

  • 5000 NOK
  • Avgiftsfri konto hos Bitnord i 5 år (0% handelsavgift)
  • Kan dele ut 1000 NOK til en du har delt konkurransen med

Andreplass

  • 1000 NOK
  • Avgiftsfri konto hos Bitnord i 3 år (0% handelsavgift)
  • Kan dele ut 500 NOK til en du har delt konkurransen med

Tredjeplass

  • Velg mellom Kaffekopp, Hoodie eller T-skjorte
  • Avgiftsfri konto hos Bitnord i 1 år (0% handelsavgift)
Mandag 24. Januar 2022 15:23:21

Vi har nå ferdigstilt første versjon av utviklerverktøy (API), API-nøkler og tilhørende dokumentasjon.

Utviklerverktøy (API) gjør det mulig å skrive scripts/kode som henter ut data og utfører handlinger på Bitnord-plattformen. Eksempelvis kan du lage et program som henter ut prisdata og gir deg beskjed hvis prisen går over eller under det du ønsker, eller opprette kjøpsordre ved gitte tidspunkter. Mulighetene er endeløse.

API-nøkler oppretter du på API-siden under Min konto.

For mer informasjon se Utviklerverktøy (API) dokumentasjon-siden.

Søndag 23. Januar 2022 16:23:05

Vi har nå lagt til to nye valutaer: ChainLink (LINK) og USD Coin (USDC).

Nye markeder har også blitt åpnet:

  • ChainLink (LINK) / Stable NOK (NOK)
  • USD Coin (USDC) / Stable NOK (NOK)

Begge disse valutaene er implementert som ERC20-valutaer, som betyr at de sendes og mottas over Ethereum-nettverket.

Vi minner også om at avgiftene på utbetaling av ERC20-valutaer for tiden er svært høy, grunnet mye aktivitet på Ethereum-blokkjeden. Dette bør bedres når Ethereum kommer med oppdateringer til nettverket sitt.

Du kan lese mer om ChainLink (LINK) og USD Coin (USDC) på hjelpesenteret.

Torsdag 20. Januar 2022 09:31:25

Et av mange mål Bitnord hadde for 2021 var å lansere direktehandel (nå kalt hurtighandel). Litt på overtid, men nå er den endelig her! I forbindelse med dette har vi også utbedret markeder-siden, hjemmesiden og gjort andre mindre kosmetiske oppdateringer.

Hurtighandel

Vi har nå lansert en ny måte å handle kryptovaluta på, raskt og enkelt! Dette har vi kalt for hurtighandel, og er for deg som ikke har erfaring med handel av aksjer eller kryptovaluta fra før av. Her finner du ingen avanserte innstillinger, ordretyper eller lignende, som du finner på avansert handel (børshandel). Alt du trenger å gjøre er å skrive inn hvor mye du vil gi eller få.

Vi har også fjernet “enkel handel”-siden for å simplifisere tjenestene vi tilbyr og handelsprosessen.

Hjemmesiden

På hjemmesiden får du nå en bedre oversikt over alle markedene på plattformen. Trykker du på “handle” kommer til til hurtighandel-siden der du lett kan kjøpe og selge det du ønsker. Det er også gjort litt endringer på design. Vi håper dette faller i smak!

Vi i Bitnord er opptatt at våre kunder skal ha en god opplevelse ved bruk av plattformen. Send oss gjerne en epost på support@bitnord.no hvis det er funksjoner eller andre ting du savner.

Torsdag 20. Januar 2022 09:30:27

Vi har nå lansert en ny side med oversikt over alle dine transaksjoner og mulighet til å eksportere dette til CSV.

Du finner transaksjoner-siden under "konto-knappen". Her vil du finne en oversikt over alle transaksjoner som er blitt gjennomført på kontoen din. Det er forskjellige kategorier og filtre du kan bruke for å lettere finne frem til det du trenger. Du kan også eksportere valgte transaksjoner til CSV.

Du kan for eksempel bruke disse opplysningene til å beregne skatt og få oversikt over beholdning, handler, avgifter osv.

Dette systemet er første del av arbeidet vårt mot å gjøre det enkelt å utføre skatteberegninger på plattformen. Vi vil i månedene fremover jobbe videre med dette.