|
Velkommen til JuJu!
Du ble omdirigert fra bitnord.no - Bitnord er nå JuJu!
Vi har endret navn og utseende, men er fremdeles de samme folka!
JuJu er godkjent av Finanstilsynet.
Trygt og sikkert kjøp og salg av krypto med de laveste kostnadene.

Kryptovaluta og priser hos JuJu

Enkelt

Vi har gjort registrering og innbetaling så enkelt som mulig, slik at du kan fokusere på dine investeringer.

Sikkert

JuJu er en trygg plattform for handel av kryptovaluta. Vi tilbyr våre kunder sikker handel med full likviditetsdekning for alle investeringer. JuJu er registrert hos Finanstilsynet.

Lav kurtasje

Vi gjør kryptohandel så åpen og effektivt som mulig. Det gjør oss i stand til å tilby den laveste kurtasjen for alle dine investeringer.

Tallenes tale

JuJu tilbyr markedets laveste kurtasje ved handel av kryptovaluta. Priser hentes fra kryptopris.no og viser utvalgte kryptovalutaer og kostnader hos relevante aktører.
“Godtfungerende norsk børs! Ingen ting å utsette på. Enkel å bruke, noe som er et stort pluss da jeg er ny i crypto-gamet. Gleder meg til de får enda flere valutaer vi kan handle i. Stå på!”
Erik
Google Reviews
“Superenkel og grei måte å handle krypto på!”
Jonas F
Google Reviews
“Børsen er enkel å navigere og kundesupport var til god hjelp for en ny crypto-bruker. Lave avgifter er også et stort pluss. 10/10 Børs!”
Petter
Google reviews

Stable NOK

Stable NOK er vår egen kryptovaluta (stablecoin). Ved inn- og utbetaling på JuJu blir dine midler automatisk vekslet til og fra Stable NOK og Norske kroner med en fastsatt pris på 1 kr. Dette gjør det enkelt, sikkert og oversiktlig å bruke JuJu. I praksis fungerer Stable NOK på akkurat samme måte som Norske kroner på plattformen. Den kan i tillegg sendes, mottas og brukes som kryptovaluta.

Vervebonus

Vi inviterer alle som ønsker å hjelpe oss med å spre budskapet om JuJu. Som belønning deler vi inntektene våre med deg. Du får hele 40% av handelsinntektene! I tillegg får du opptil 100 NOK per vervede etablerte kunde.
De du verver får også 100 NOK som velkomstbonus ved etablering.

Ta kontakt

Trenger du hjelp eller har spørsmål ta kontakt med oss på support@jujukrypto.no

Hjelpsenter

Vi har også samlet nyttig informasjon på vårt hjelpesenter
Våre samarbeidspartnere: