Slette konto

Publisert 22.01.2020 01:00:02  |  Sist oppdatert 22.01.2020 01:04:03

Du kan når som helst slette kontoen din hos oss. Dette gjør du på kontoinnstillinger via "Min konto".

Kontoen din vil ikke bli slettet umiddelbart. Det opprettes en sletteforespørsel som må godkjennes av en administrator.

Hvis vi har grunn til å tro at sletteforespørselen ikke ble legitimt opprettet vil vi spørre om bekreftelse.

Problemer med sletting av konto

Dersom du sliter med å få slettet kontoen din kan du kontakte oss på support@bitnord.no, men vær obs på at prosessen er langt lettere ved å gjøre det selv som beskrevet her.