Innbetaling Norske kroner

Publisert 02.11.2019 21:38:55  |  Sist oppdatert 05.11.2023 22:19:14

Ved innbetaling av Norske kroner veksles disse til Stable NOK med en fastsatt pris på 1kr. Stable NOK kan veksles og utbetales tilbake til Norske kroner med bankoverføring og samme fastsatte pris. Du kan lese mer om Stable NOK, stablecoins og ERC20-tokens her.

På plattformen finnes ikke valutaen Norske kroner. I stedet har vi valutaen Stable NOK. Når du vil "innbetale" eller "utbetale" Norske kroner er det Stable NOK valutaen du skal forholde deg til. Med andre ord går du til innbetalingssiden for Stable NOK når du skal overføre Norske kroner.

Du kan overføre Norske kroner til JuJu med vanlig bankoverføring, eller ved hjelp av Open Banking teknologi (som også er bankoverføring, men potensielt mye enklere og raskere).

Vi anbefaler at du bruker Open banking til å overføre Norske kroner. Open Banking kan være mye raskere og enklere. De fleste banker støtter Open Banking overføringer som vi kan bekrefte på sekunder.

Dersom du sender Norske kroner med bankoverføring anbefaler vi at du overfører før kl. 10 mandag til torsdag, for raskest mulig innbetaling. Bekreftelse av bankoverføringer tar som regel 0-3 virkedager.For å komme deg til siden for innbetaling av Stable NOK med Open Banking gjør du følgende:

  1. Trykk på for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på "Overfør". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
  2. Trykk deg videre inn på "Sett inn NOK".
  3. Trykk deg videre inn på "Open Banking"
  4. Følg instruksjonene for innbetaling med Open Banking.


For å komme deg til siden for innbetaling av Stable NOK med vanlig bankoverføring gjør du følgende:

  1. Trykk på for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på "Overfør". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
  2. Trykk deg videre inn på "Sett inn NOK".
  3. Trykk deg videre inn på "Bankoverføring"
  4. Følg instruksjonene for innbetaling med bankoverføring.


Problemer med innbetaling av Norske kroner

Har du problemer med innbetaling av Norske kroner kan du opprette en hjelpesak på hjelpesenteret eller kontakte oss på support@jujukrypto.no