Utbetaling Chainlink

Publisert 07.10.2023 16:26:51  |  Sist oppdatert 07.10.2023 16:35:12

For å utbetale Chainlink fra din JuJu-konto må du ha en mottaker adresse og tilgjengelig Chainlink på din konto. Utbetaling av Chainlink gjøres fra siden for utbetaling av Chainlink.

 1. Trykk på for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på "Overfør". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
 2. Trykk deg videre inn på "Ta ut krypto".
 3. Velg Chainlink LINK
 4. Velg hvilken lommebok det skal sendes fra (Fra lommebok).
 5. Skriv inn Chainlink-adressen du ønsker å sende til (Til adresse).
 6. Skriv inn det beløpet du ønsker å sende (Beløp).
 7. Velg om du vil at avgiften skal trekkes fra lommeboken eller beløpet du sender (i tillegg eller inkludert).
 8. Trykk på "Neste".
 9. Du vil få oppsummering av utbetalingen.
 10. Trykk på "Bekreft utbetaling" dersom du ønsker å utføre utbetalingen.
 11. Utbetalingen vil vises under "Ventende utbetalinger" nederst på siden. Når utbetalingen er utført og bekreftet vil den flyttes til "Utførte utbetalinger".

Det er svært viktig at du skriver inn riktig Chainlink-adresse (Til adresse). Det er også viktig at du kun sender til Chainlink-adresser. Hvis du sender til feil adresse er det ingenting vi kan gjøre for å endre utbetalingen.


Avgift

Det er to type avgifter ved utbetaling av Chainlink. En avgift til JuJu (JuJu-avgift) og en avgift for å dekke transaksjonskostnadene på Chainlink-blokkjeden (mining-avgift).

JuJu-avgiften går til JuJu for administrative kostnader. Mining-avgiften går ikke til JuJu, men er det det koster å sende transaksjoner på Chainlink-blokkjeden.

Vi har alltid oppdaterte avgifter basert på aktivitetsnivået på Ethereum-blokkjeden, slik at vi tar minst mulig i mining-avgift. Det kan derfor lønne seg å sende når aktivitetsnivået er lavt.

Problemer med utbetaling av Litecoin

Har du problemer med utbetaling av Litecoin kan du opprette en hjelpesak i hjelpesenteret eller kontakte oss på support@jujukrypto.no