Verving

Publisert 26.04.2021 14:45:34  |  Sist oppdatert 05.11.2023 22:13:18

Alle kunder kan opprette vervekoder for å verve nye kunder til JuJu. Du må være registrert og etablert kunde for å kunne gjøre dette. Det er flere betingelser og vilkår som må følges når du verver andre. Disse betingelsene og vilkårene, samt annen praktisk informasjon om verving, finner du på informasjon-siden for verving og vervevilkår.

Ved verving får både den som verver og den som blir vervet en eller flere bonuser/belønninger, forutsatt at betingelsene for bonusen/belønningen er møtt.

For øyeblikket kan både den som verver og den som blir vervet få opptil 100 NOK. Den som verver får i tillegg 40% kommisjon på handelsavgiftene til sine vervede.

Hvordan opprette vervekode

For å verve noen må du ha en vervekode. For å opprette vervekoder må du har en konto på plattformen. Du oppretter vervekoder på Verving-siden under innstillinger.

  1. Trykk på "Min konto" øverst til høyre for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på "Innstillinger ". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
  2. Trykk på "Verving" til i hovedmenyen på Innstillinger-siden.
  3. Trykk på "Opprett vervekode" i seksjonen med tittel "Dine vervekoder".
  4. Fyll inn feltene for Invitasjonsnavn og Vervekode med egnede verdier.

Vervekode er det som de du verver må skrive inn ved registrering av ny brukerkonto og som vil være del av din vervelenke. Eksempel: https://jujukrypto.no/referral/VERVEKODE. Vervekoden fylles inn automatisk ved opprettelse av ny brukerkonto hvis de du verver har brukt vervelenken din.

Invitasjonsnavn er det som vil stå på din verveside. Eksempel: INVITASJONSNAVN har invitert deg til JuJu!

Det er viktig at du velger passende verdier for vervekode og invitasjonsnavn. Les mer om dette i vervevilkårene.