Utbetaling Litcoin

Publisert 19.04.2021 18:29:13  |  Sist oppdatert 07.10.2023 16:36:04

For å utbetale Litecoin fra din JuJu-konto må du ha en mottaker adresse og tilgjengelig Litecoin på din konto. Utbetaling av Litecoin gjøres fra siden for utbetaling av Litecoin .

 1. Trykk på for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på "Overfør". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
 2. Trykk deg videre inn på "Ta ut krypto".
 3. Velg Litecoin LTC
 4. Velg hvilken lommebok det skal sendes fra (Fra lommebok).
 5. Skriv inn Litecoin-adressen du ønsker å sende til (Til adresse).
 6. Skriv inn det beløpet du ønsker å sende (Beløp).
 7. Velg om du vil at avgiften skal trekkes fra lommeboken eller beløpet du sender (i tillegg eller inkludert).
 8. Trykk på "Neste".
 9. Du vil få oppsummering av utbetalingen.
 10. Trykk på "Bekreft utbetaling" dersom du ønsker å utføre utbetalingen.
 11. Utbetalingen vil vises under "Ventende utbetalinger" nederst på siden. Når utbetalingen er utført og bekreftet vil den flyttes til "Utførte utbetalinger".

Det er svært viktig at du skriver inn riktig Litecoin-adresse (Til adresse). Det er også viktig at du kun sender til Litecoin-adresser. Hvis du sender til feil adresse er det ingenting vi kan gjøre for å endre utbetalingen.


Avgift

Det er to type avgifter ved utbetaling av Litecoin. En avgift til JuJu (JuJu-avgift) og en avgift for å dekke transaksjonskostnadene på Litecoin-blokkjeden (mining-avgift).

JuJu-avgiften går til JuJu for administrative kostnader. Mining-avgiften går ikke til JuJu, men er det det koster å sende transaksjoner på Litecoin-blokkjeden.

Vi har alltid oppdaterte avgifter basert på aktivitetsnivået på Litecoin-blokkjeden, slik at vi tar minst mulig i mining-avgift. Det kan derfor lønne seg å sende når aktivitetsnivået er lavt.

Adressetyper

Vi støtter alle adressetyper for utbetaling av Litecoin. P2PKH, P2SH, P2SH-P2WPKH, P2SH-P2WSH, P2WPKH og P2WSH.

Problemer med utbetaling av Litecoin

Har du problemer med utbetaling av Litecoin kan du opprette en hjelpesak i hjelpesenteret eller kontakte oss på support@jujukrypto.no