Utbetaling Bitcoin

Publisert 19.04.2021 18:17:32  |  Sist oppdatert 07.10.2023 16:35:43

For å utbetale Bitcoin fra din JuJu-konto må du ha en mottaker adresse og tilgjengelig Bitcoin på din konto. Utbetaling av Bitcoin gjøres fra siden for utbetaling av Bitcoin.

 1. Trykk på for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på "Overfør". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
 2. Trykk deg videre inn på "Ta ut krypto".
 3. Velg "Bitcoin BTC" .
 4. Velg hvilken lommebok det skal sendes fra (Fra lommebok).
 5. Skriv inn Bitcoin-adressen du ønsker å sende til (Til adresse).
 6. Skriv inn det beløpet du ønsker å sende (Beløp).
 7. Velg om du vil at avgiften skal trekkes fra lommeboken eller beløpet du sender (i tillegg eller inkludert).
 8. Trykk på "Neste".
 9. Du vil få oppsummering av utbetalingen.
 10. Trykk på "Bekreft utbetaling" dersom du ønsker å utføre utbetalingen.
 11. Utbetalingen vil vises under "Ventende utbetalinger" nederst på siden. Når utbetalingen er utført og bekreftet vil den flyttes til "Utførte utbetalinger".

Det er svært viktig at du skriver inn riktig Bitcoin-adresse (Til adresse). Det er også viktig at du kun sender til Bitcoin-adresser. Hvis du sender til feil adresse er det ingenting vi kan gjøre for å endre utbetalingen.


Avgift

Det er to type avgifter ved utbetaling av Bitcoin. En avgift til JuJu (JuJu-avgift) og en avgift for å dekke transaksjonskostnadene på Bitcoin-blokkjeden (mining-avgift).

JuJu-avgiften går til JuJu for administrative kostnader. Mining-avgiften går ikke til JuJu, men er det det koster å sende transaksjoner på Bitcoin-blokkjeden.

Vi har alltid oppdaterte avgifter basert på aktivitetsnivået på Bitcoin-blokkjeden, slik at vi tar minst mulig i mining-avgift. Det kan derfor lønne seg å sende når aktivitetsnivået er lavt.

Vær obs på svært høye mining-avgifter ved utbetaling av Bitcoin. Bitcoin-blokkjeden er for tiden svært aktiv, og det er kun et begrenset antall transaksjoner Bitcoin-blokkjeden kan håndtere. Derfor blir det priskamp om å få sin transaksjon inkludert i blokkjeden.

Adressetyper

Vi støtter alle adressetyper for utbetaling av Bitcoin. P2PKH, P2SH, P2SH-P2WPKH, P2SH-P2WSH, P2WPKH og P2WSH.

Problemer med utbetaling av Bitcoin

Har du problemer med utbetaling av Bitcoin kan du opprette en hjelpesak i hjelpesenteret eller kontakte oss på support@jujukrypto.no