Kom i gang

Publisert 10.12.2020 03:25:32  |  Sist oppdatert 01.11.2023 02:02:39

Registrering

For å ta i bruk tjenestene hos JuJu må du ha en brukerkonto. Du kan enkelt registrere en ny brukerkonto på registrering-siden. Du kan lese mer om registrering av ny brukerkonto her.

Innlogging

Når du har en brukerkonto må du logge deg inn på den. Dette gjør du på logg inn-siden. Du kan lese mer om Innlogging her.

Etter du har logget inn for første gang har du tilgang til plattformen, men ikke de finansielle funksjonene. For å kunne ta i bruk alle funksjoner bekrefte epostadresse, telefonnummer, identitet og sende inn KYC-skjema (know your customer), for å få et etablert kundeforhold.

Bekreftelse av epostadresse

Bekreftelse av epostadresse gjøres på Innstillinger-siden. Du kan lese mer om bekreftelse av epostadresse her.

Bekreftelse av telefonnummer

Du må først legge til et telefonnummer for din brukerkonto. Deretter må du bekrefte telefonnummeret. Vi støttet kun norske telefonnummer (+47) og nummeret må kunne motta SMS.

For å bekrefte telefonnummeret trykker du på "Send kode på SMS" i "Verifiser telefonnummer"-boksen. Deretter skal du motta en SMS med en kode. Denne koden skriver du inn i "SMS kode"-feltet og trykker på "Verifiser"-knappen. Du kan lese mer om bekreftelse av telefonnummer her.

Bekreftelse av idenitet

Bekreftelse av identitet gjøres på Innstillinger-siden. Du kan bekrefte din identitet med BankID eller manuell søknad. Du kan lese mer om bekreftelse av idenitet her.

Utfylling av KYC-skjema (Know your customer)

Utfylling av KYC-skjema på Innstillinger-siden. Du kan lese mer om KYC-skjema her.