Utbetaling Ethereum

Publisert 22.04.2020 17:49:21  |  Sist oppdatert 07.10.2023 16:35:54

For å utbetale Ethereum fra din JuJu-konto må du ha en mottaker adresse og tilgjengelig Ethereum på din konto. Utbetaling av Ethereum gjøres fra siden for utbetaling av Ethereum.

 1. Trykk på for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på "Overfør". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
 2. Trykk deg videre inn på "Ta ut krypto".
 3. Velg "Ethereum ETH"
 4. Velg hvilken lommebok det skal sendes fra (Fra lommebok).
 5. Skriv inn Ethereum-adressen du ønsker å sende til (Til adresse).
 6. Skriv inn det beløpet du ønsker å sende (Beløp).
 7. Velg om du vil at avgiften skal trekkes fra lommeboken eller beløpet du sender (i tillegg eller inkludert).
 8. Trykk på "Neste".
 9. Du vil få oppsummering av utbetalingen.
 10. Trykk på "Bekreft utbetaling" dersom du ønsker å utføre utbetalingen.
 11. Utbetalingen vil vises under "Ventende utbetalinger" nederst på siden. Når utbetalingen er utført og bekreftet vil den flyttes til "Utførte utbetalinger".

Det er svært viktig at du skriver inn riktig Ethereum-adresse (Til adresse). Det er også viktig at du kun sender til Ethereum-adresser. Hvis du sender til feil adresse er det ingenting vi kan gjøre for å endre utbetalingen.


Avgift

Det er to type avgifter ved utbetaling av Ethereum. En avgift til JuJu (JuJu-avgift) og en avgift for å dekke transaksjonskostnadene på Ethereum-blokkjeden (mining-avgift).

JuJu-avgiften går til JuJu for administrative kostnader. Mining-avgiften går ikke til JuJu, men er det det koster å sende transaksjoner på Ethereum-blokkjeden.

Vi har alltid oppdaterte avgifter basert på aktivitetsnivået på Ethereum-blokkjeden, slik at vi tar minst mulig i mining-avgift. Det kan derfor lønne seg å sende når aktivitetsnivået er lavt.

Vær obs på svært høye mining-avgifter ved utbetaling av Ethereum. Ethereum-blokkjeden er for tiden svært aktiv, og det er kun et begrenset antall transaksjoner Ethereum-blokkjeden kan håndtere. Derfor blir det priskamp om å få sin transaksjon inkludert i blokkjeden.

JuJu utfører Ethereum-transaksjoner med maksimal gas-limit50 000.

Dersom du sender til en adresse (kontrakt) som krever mer gas enn dette vil transaksjonen ikke gå gjennom, og du kan miste gas-avgiften.

Det vil kunne oppstå situasjoner hvor vi ikke klarer å forutse hvor mye gas en transaksjon vil kreve, eller at vi estimerer feil gas-forbuk. Dersom en transaksjon forsøkes og transaksjonen ikke har tilstrekkelig gas (overgår gas-limit) vil resterende valuta returneres til kunden, minus det som ble brukt på gas.

JuJu anbefaler kundene å alltid sende (utbetale) til normale Ethereum-adresser (kontoer), da vil gas-avgiften være fastsatt på 21 000, og transaksjonen vil gå gjennom uten problemer.

Problemer med utbetaling av Ethereum

Har du problemer med utbetaling av Ethereum kan du opprette en hjelpesak i hjelpesenteret eller kontakte oss på support@jujukrypto.no